Alle verkopers

Buffalo Farm Twente
Buffalo Farm Twente, gelegen in Twente waar buffels en koeien in de weides grazen. De buffelmelk verwerken we in onze kaasmakerij waarÊ2 Italiaanse kaasmakers dagverse mozzarella maken. Naast Buffelmozzarella maken we ook Caciocavallo, Ricotta, scamorza en Ricotta.
Bunkerfood - Kaasmakerij Salland
Kaasmakerij Salland is gevestigd in Schalkhaar en produceert zachte witschimmels op ambachtelijke wijze waarbij smaak voorop staat. De bekendste is de Brie de Riele.ÊDe Brie de Riele wordt gemaakt in wielen van 10cm en 20cm (35cm op bestelling). De melk die gebruikt wordt is afkomstig van kleinschalige (biologische) boeren in Twente en Salland. Er worden kazen gemaakt van koemelk, schapenmelk, geitenmelk en buffelmelk. Op ambachtelijke wijze wordt de wrongel handmatig met de pelle-a-brie in de vormen geschept. Op ambachtelijke wijze wordt de wrongel handmatig met de pelle-a-brie in de vormen geschept. Na het uitlekken worden de kazen met de hand gezouten en in de droogruimte geplaatst. Daarna gaan de kazen naar een andere ruimte voor de groei van de witschimmel. Als de groei voltooid is, worden de kazen ingepakt en naar de rijpingsruimte gebracht. Hier krijgen de kazen alle tijd om te rijpen voor de meeste smaak.
Cuimed
Cuimed staat voor CUIsine MEDiterraan. Cuisine komt voort uit het Frans voor keuken, de aanduiding die een professionele kok hanteert voor zijn werkplek. Mediterraan is het gebied waar wij onze inspiratie en veelal onze producten vandaan halen. Wij zijn een importeur van fine food en Spaanse wijnen en richten ons op HORECA en een ieder die zich professioneel met fine food en/of wijnen bezig houd. Wij geloven in kwaliteit en staan achter onze producten. In ons assortiment staat smaak en een goede prijs/kwaliteit voorop. Daarbij vinden we het belangrijk om producten te kunnen aanbieden die zich onderscheiden van de massa en waarmee onze klant het verschil kan maken. U staat als klant centraal in onze bedrijfsvoering. Ons handelen is service gericht en persoonlijk. Wij houden de zaken simpel en de lijntjes zo kort mogelijk. Wij denken graag met u mee en hanteren een lange termijn visie.
Culibes- Twentse Vliermagie
Culibes tovert vlierbloesems en vlierbessen om tot (h)eerlijke culinaire producten in een kleinschalig ambachtelijk productieproces. Er worden zo weinig mogelijk productiestappen gemaakt om zo dicht mogelijk bij het oorspronkelijke natuurproduct te blijven. Alleen voor het product minimaal noodzakelijke stoffen worden toegevoegd. De enige redenen voor toevoegingen aan of bewerkingen van sap zijn smaak, consistentie en voedselveiligheid. Al het andere doet afbreuk aan de natuurlijke en culinaire kwaliteit. Culibes is eigenlijk de logische voortzetting van een decennialange traditie om twee keer per jaar hobbymatig siropen, geleien en andere vlierheerlijkheden te maken, in het voorjaar van de bloesems en in het najaar van de bessen. Iedereen moet de kans hebben om te genieten van de vlier: Culibes maakt dat mogelijk. Culibes is gevestigd in het hart van Twente, waar de vlier al eeuwenlang een vriend is van de mens, zowel vanwege de gezonde en smakelijke producten die de vlier levert, als de heerlijke... Meer
De Bessentuin
De Bessentuin Blauwebessenkwekerij de Bessentuin ligt in het buurtschap Brucht, een kleine gemeenschap in het ambt Hardenberg. De Bessentuin is 15 jaar geleden gestart door Tonny en Erny Lubben in Manderveen, na overname van een bestaande blauwebessenkwekerij. In 2004 is het bedrijf verhuisd naar de huidige locatie in Brucht waar gestart werd met een kwekerij voor hoofdzakelijk blauwe bessen. Al gauw werd het assortiment uitgebreid met allerlei soorten zachtfruit zoals rode, zwarte en witte bessen, frambozen, bramen, rode en groene kruisbessen. De Bessentuin werkt met een 6-tal rassen blauwe bessen, ieder ras met zijn eigen oogsttijd waardoor er de hele zomer geplukt kan worden.
1 2 3 4 5